Järvimaisema2.jpg
 

Tietoa meistä

Svalan Loma-asunnot on kolmea idyllistä mökkiä Kangasniemen läheisyydestä vuokraava perheyritys.

Yritys- ja matkailutoimintaa pyörittävät kaksi Svalan perheen sisaruksista, Riitta ja Raija, ja vuokraustoimintaa meillä on ollut jo vuodesta 1996. Mökeissä näkyy Jussi isämme kädenjälki ja haluamme, että myös vieraamme pääsevät nauttimaan mökeistä ja niiden upeasta miljööstä.

Olemme henkilökohtaisesti vastaamassa onnistuneesta majoituskokemuksestasi. Tervetuloa siis katsomaan, mitä kauniilla Kangasniemellä on tarjottavanaan ja nauttimaan mökkilomasta!

 
Pääskynpesä_saunarakennus.jpg
 

Majoitusta kesäisin ja talvisin

Loma-asunnoista Tervapääsky on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön, kun taas hirsimökit Pääskynpesä ja Honkasaari ovat oivallisia kesäloman viettoon.

Kokonaisvaltaista palvelua

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme aina parasta palvelua. Meillä on paljon tietoa paikallisista palveluista ja niiden toiminnasta, joten kauempaakin tulevat asiakkaat saavat neuvojen avulla kaiken irti lomastaan.

Mahdollisuuksien mukaan täytämme asiakkaidemme toiveita ja annamme tietoa paikkakunnan palveluista ja tapahtumista. Voimme esimerkiksi koristella mökin valmiiksi jouluiseksi tai tarjota yhteistyökumppanimme kautta monipuolista ruokapalvelua.

Lisäksi meiltä löytyy oma peliosake mökkien läheisyydessä sijaitsevalle golf-kentälle, joten kauttamme pääset pelaamaan edullisempaan hintaan!